Bijgewerkt: 19 mei 2024

Huldiging van de Amstelveense Sportkampioenen van 2017

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
28-09-2017

Het is weer tijd voor het aanmelden van de sportkampioenen van 2017! Op vrijdag 9 februari 2018 huldigen we onze Sportkampioenen van Amstelveen in de aula van het Amstelveen College. Iedereen die in 2017 in Amstelveen kampioen is geworden in zijn, of haar sport, willen we uitnodigen voor dit gala.

Foto Amstelveen
(Bron Sportbedrijf Amstelveen - 2017)

De Sportkampioenen van 2016 in Amstelveen op het podium


Sportkampioenen zijn Amstelveense sporters (al dan niet sportend bij een Amstelveense vereniging) en niet Amstelveense sporters die uitkomen voor een Amstelveense vereniging, die in 2017 individueel, of in teamverband een titel* hebben behaald; in de hoogste afdeling van hun sport**, in de categorieën junior, senior en veteranen. * Nederlands Kampioen en/of Goud, zilver of brons op een EK, WK of Olympische spelen. ** Sporten die erkend zijn door NOC/NSF.

Voor de aanmelding is nodig: de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de kampioen. Daarnaast, voor de oorkonde, een liggende (sport)foto met een hoge resolutie en de juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap. U kunt dit voor 1 december 2017 sturen naar info@sportbedrijfamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.