Bijgewerkt: 20 mei 2024

Huldiging olympisch schaatskampioen Bob de Jong

Nieuws -> Sport

Bron: Gemeente Aalsmeer
28-02-2006

Olympisch schaatskampioen op de 10 kilometer, Bob de Jong, wordt woensdagavond 1 maart 2006 om 18.30 uur gehuldigd in sporthal ’t Spant in Leimuiden. Bob de Jong is al enige tijd woonachtig in Kudelstaart maar afkomstig uit Leimuiden en nog steeds lid van de locale IJsclub Nut & Vermaak. Mede op initiatief van de ijsclub zal de huldiging daarom in Leimuiden en in aanwezigheid van alle clubleden plaatsvinden.

De officiële huldiging zal plaatsvinden tussen 18.30 en 19.00 uur. Bob de Jong zal o.a. worden toegesproken door mw. E.G. Terpstra, een vertegenwoordiger van het bestuur van de KNSB, de heer C. de Blaeij, voorzitter van IJsclub Nut & Vermaak en burgemeester J.I.M. Hoffscholte van Aalsmeer, de gemeente waar ook Kudelstaart deel vanuit maakt.

Er is in het programma veel ruimte ingelast voor de jeugd van Leimuiden om Bob persoonlijk te feliciteren en een praatje met hem te maken.

Naar verwachting zal ook de Telfort schaatsploeg en een aantal andere olympische sporters bij deze huldiging aanwezig zijn. Sporthal ’t Spant, Larikslaan 20 in Leimuiden, is vanaf 18.15 uur vrij toegankelijk voor het publiek.

Naar verwachting zal de belangstelling groot zijn. Gezien het feit dat de parkeermogelijkheden beperkt zijn wordt iedereen aangeraden zoveel mogelijk lopend, met de fiets of het openbaar vervoer te komen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.