Bijgewerkt: 25 juni 2024

Huisconcert op Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
23-10-2013

Muzikale composities van Spaanse en Italiaanse componisten in de buitenplaats Wester-Amstel. Het duo Anthony Guerrini (gitarist) en Ezdra Alunni (piano) brengen op zondag 27 oktober 2013 een programma met diverse werken van Clementi, Rodrigo en Giuliani op buitenplaats Wester-Amstel, Aanvang 15.00 uur. (wintertijd)

Anthony Guerrini is een Italiaanse gitarist die studeerde aan het conservatorium van Fermo en gaf tijdens zijn studie veel concerten in Reggio Emilia. Ezdra Alunni is van Nederlands/Italiaanse afkomst en studeerde piano aan het Conservatorium van Perugia en aan de universiteit van Perugia behaalde hij een academische graad in de Culturele Wetenschappen/Musicologie. Adres: Wester-Amstel Amsteldijk Noord 55 Amstelveen 1183 TE Amstelveen.

Update 23 oktober 2013: Het optreden in Wester-Amstel op zondag 27 oktober 2013 (15.00 u.) die gegeven zou worden door het duo Anthony Guerrini (gitaar) en Ezdra Alunni (piano) wordt gewijzigd.

Helaas kan de gitarist vanwege een ziekenhuisopname en operatie niet komen. Daarom zal de Italiaanse pianist Ezdra Alunni het programma alleen voor z'n rekening nemen.

Hij speelt werken van Clementi, Chopin, Debussy en Liszt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.