Bijgewerkt: 26 mei 2024

Honk- en softbal wedstrijden afgelast door het slechte weer

Nieuws -> Sport

Bron: DVH
16-07-2012

Op zaterdag 14 juli 2012 regende het zo’n beetje de hele dag, dus werden de wedstrijden van honkbal 1, heren softbal 1 en de dubbel wedstrijd van dames softbal 1 afgelast. Vanwege het krappe competitieschema, werd de dames inhaal direct op de zondag ingepland, en dat leek met het weer goed uit te gaan komen.

Softbal Amstelveen
(Foto DVH - 2012)

In plaats van softballen kan op het veld hoogstens zwemmen


Precies tot 14.00 uur, het aanvangstijdstip van de wedstrijd. De dames van DVH en de tegenstander Roef! (helemaal uit Moergestel gekomen) stonden klaar en de scheidsrechters kwamen het veld oplopen, toen ineens de enige echte regenbui van de dag los barste. En het was niet zo maar een buitje, binnen 15 minuten was het veld van DVH omgetoverd tot een openluchtzwembad en moesten ook deze wedstrijden helaas weer afgelast worden.

Volgende week dinsdag (24 juli) gaat bij DVH-Amstelveen het Europees Kampioenschap heren softbal voor landenteams van start, en hopen we dat we toch wel wat beter weer gaan krijgen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.