Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Historische fototentoonstelling bij Amstelveen InZicht wordt verlengd

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
26-07-2022

Vanwege de hoge bezoekersaantallen en enthousiaste reacties is de historische fototentoonstelling bij Amstelveen InZicht met een maand verlengd. De tentoonstelling is nog tot vrijdag 2 september 2022 te zien in het belevingscentrum aan het Stadsplein.

Veel interesse in foto’s. Sinds de opening zijn er al ruim 300 bezoekers naar de tentoonstelling geweest. De bezoekers hebben veelal verhalen van vroeger; bijvoorbeeld waar ze hebben gewoond of een mooie herinnering aan de verbouwing van de A9 in de jaren 1960.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2022)

Een deel van de historische fototentoonstelling bij Amstelveen InZicht op 30 juni 2022


Archiefbeelden van de A9 en het Stadshart. De tentoonstelling geeft aan de hand van oude archiefbeelden een inkijkje in de aanleg van de Rijksweg A9 en de ontwikkelingen in het Stadshart van Amstelveen. De fototentoonstelling is zorgvuldig samengesteld door medewerkers van de gemeente Amstelveen en Rijkswaterstaat. De afgelopen jaren is veel gedaan om gemeentelijk historisch materiaal te digitaliseren. Het resultaat hiervan is te vinden op beeldbank.amstelveen.nl.

Langskomen bij Amstelveen InZicht. Amstelveen InZicht is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag én de eerste zaterdag van de maand van 12.00-17.00 uur. Het belevingscentrum bevindt zich boven de bibliotheek op Stadsplein 103 en is een initiatief van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en de Vervoerregio Amsterdam.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.