Bijgewerkt: 26 mei 2024

Het watersportseizoen van 2015 van de WSA gaat van start

Nieuws -> Sport

Bron: WSA
24-03-2015

Op zondag 29 maart 2015 gaat het watersportseizoen van de WaterSportvereniging Amstelveen weer van start met een open middag, de formele opening van het seizoen door het hijsen van de WSA-vlag, en een borrel. De WSA is een heel kleinschalige vereniging aan een van de zijwatertjes van de Poel: een verrassend rustig en fraai plekje. Leden kunnen op een gemoedelijke en heel laagdrempelige manier kennis maken met de watersport.

Al tientallen jaren wordt er in het voorjaar en in het najaar les gegeven aan beginnende zeilers en surfers, en gedurende het hele watersportseizoen kunnen de leden gebruik maken van het terrein en van de kleine vloot. Daar staat een beperkte contributie tegenover die garant staat voor een heerlijke vrijetijdsbesteding voor het hele gezin, zodra het weer het ook maar enigszins toestaat. Zo zijn de kosten voor een gezinslidmaatschap inclusief gebruikmaking van alle materialen € 182,- per jaar.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Zeilen op de Poel


Ook worden er meerdere zeilwedstrijdjes georganiseerd en is er twee maal per jaar een uitstapje per boot: in juni een zeiltocht over de Nieuwe Meer, in augustus een zeilweekend in Friesland. Daarnaast houdt de WSA al meer dan 30 jaar een aantal tradities in stand als een kerstdiner en een Langste Dag feest. Al deze activiteiten worden georganiseerd door een aantal zeer betrokken vrijwilligers, die daarnaast het terrein en de vloot onderhouden tijdens gezamenlijke klusdagen, maar natuurlijk ook daar buiten.

De WSA heeft ruimte voor nieuwe leden! Hoewel de zeilcursus van dit voorjaar al vol is, is er ruimte voor mensen die lid willen worden en gebruik willen maken van de boten en genieten van de rust op het lommerrijke WSA-terrein en het water van de Amstelveense Poel. WSA nodigt iedereen van harte uit om langs te komen tijdens de open middag op 29 maart 2015 vanaf 13.00 uur, of een van de andere zondagen, en kennis te maken.

WaterSportvereniging Amstelveen, Handweg 131 (naast Van Diemen Funsports) 1185 TW Amstelveen  Tel: 020-6472508 info@wsawatersport.nl www.wsawatersport.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.