Het voetbalduel Sporting Martinus-Roda '23 einduitslag is 2-4

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
03-04-2018

Burgemeester Bas Eenhoorn en Peter Bot wethouder Sport waren zondag 1 april 2018 toeschouwer bij het voetbalduel Sporting Martinus-Roda '23 op sportpark Overburg. Bas Eenhoorn: 'Dit was een geweldige wedstrijd. In de eerste minuut al een prachtig doelpunt voor Martinus en meteen daarna een paar doelpunten van Roda. Jammer dat er in de tweede helft niet meer gescoord werd. De ruststand, 2-4, was zo ook de einduitslag.'

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2018)

Bas Eenhoorn en Peter Bot in het sportpark Overburg volgen de voetbalwedstrijd

Peter Bot: 'Mooi dat er ondanks het slechte weer toch nog bijna duizend toeschouwers op deze wedstrijd zijn afgekomen. Dat maakt wel duidelijk dat dit duel volop leeft in onze stad.' Voorafgaand aan de wedstrijd hebben de burgemeester en wethouder kennisgemaakt met de bestuursleden van Sporting Martinus en Roda '23.

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.