Bijgewerkt: 26 mei 2024

Het verbouwde clubgebouw van RODA '23 wordt opgeleverd

Nieuws -> Sport

Bron: RODA '23
06-09-2011

Zondag 18 september 2011 vindt op het sportcomplex van RODA '23 aan de Noorddammerweg 48C in Amstelveen de officiële oplevering plaats van het verbouwde clubgebouw. Vanaf 11.30 uur zijn sponsors van de Bovenkerkse voetbalvereniging en sportjournalisten uit de regio van harte welkom boven in de kantine. Het officiële gedeelte start om 12.00 uur. Op het programma staan:  • Officiële opening van de verbouwde benedenverdieping

  • Presentatie van de seizoensgids 2011/2012

  • Presentatie van nieuw getekende meerjarige shirtsponsorcontracten

  • Rond 14.00 uur eindigt de bijeenkomst en start de 1e thuiswedstrijd van het 1e zondagelftal van RODA ‘23 tegen Zeeburgia.


Multifunctionele ruimte

De afgelopen  zomer heeft er een omvangrijke verbouwing plaatsgevonden bij RODA’23. De benedenverdieping van het clubgebouw is geheel gerenoveerd. De vereniging beschikt nu over een multifunctionele ruimte met o.a. een ontvangstruimte, vergaderkamers, een scheidsrechterskleedkamer, een praktijkruimte voor de fysiotherapeut en 10 compleet nieuwe kleedkamers.

Roda Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2006)

Voetbalspelers op het speelveld van Roda '23


Sponsor een kleedkamer

Bestaande sponsors van RODA ‘23, maar ook bedrijven die nog geen sponsorcontract hebben, kunnen een kleedkamer sponsoren (meer kleedkamers mag natuurlijk ook). De betreffende kleedkamer draagt 3 jaar lang de naam van het bedrijf. De kosten bedragen € 500,- per jaar (per kleedkamer).

De sponsor krijgt voor dat bedrag een vermelding (met logo) op een groot bord in de nieuwe ontvangsthal. Uiteraard komen de bedrijfsnaam, logo en eventueel een korte promotieboodschap ook op een bord bij de deur van de kleedkamer.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.