Bijgewerkt: 3 juni 2023

Het politiebureau Amstelveen-Zuid gaat vanaf 17 februari 2015 dicht

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
06-02-2015

Het politiebureau aan Zetterij 6 in Amstelveen sluit op dinsdag 17 februari 2015 de deuren voor het publiek. De politiemensen die hier werken, verhuizen naar het politiebureau aan de Gerard Doulaan 2 in Amstelveen. De twee teams bundelen hun krachten om slagvaardiger te kunnen optreden en een goede dienstverlening te garanderen en gaan voortaan verder onder de naam basisteam Amstelveen.


Grotere kaart weergeven


De sluiting van het bureau aan Zetterij heeft geen gevolgen voor de politie aanwezigheid op straat. De huidige wijkagenten blijven, zoals vanouds hun werk doen in de buurt. Ook blijft hetzelfde aantal politiemensen als nu - opvallend en onopvallend - in de wijk om de veiligheid te garanderen. Aanrijtijden bij spoedmeldingen nemen niet toe; de politieauto’s die hierop afgaan, worden centraal aangestuurd.

Hoewel de deuren van locatie Zetterij dichtgaan voor het publiek, blijft het gebouw wel in gebruik bij de politie. Een aantal teams, dat zich richt op de bestrijding van inbraken, gaat werken vanuit deze locatie. Persoonlijk aangifte doen kan voortaan op basisteam Amstelveen, Gerard Doulaan 2, vlakbij winkelcentrum Stadshart Amstelveen en goed te bereiken met het openbaar vervoer. In veel gevallen kunt u ook via internet, of telefonisch aangifte doen. Op  www.politie.nl/aangifte leest u, hoe dat werkt. Bellen met de politie kan altijd. Bel 112 bij spoed en anders 0900-8844.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.