Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Het mammacareteam van Ziekenhuis Amstelland actief in Groenhof

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
26-09-2011

Op zaterdag 1, 8 en 22 oktober 2011 is het mammacareteam van Ziekenhuis Amstelland actief in Winkelcentrum Groenhof. In de maand oktober kleurt het winkelcentrum ‘pink’ en zijn er diverse leuke activiteiten voor het winkelend publiek. Op de genoemde zaterdagen staat het mammacareteam voor u klaar, om u te informeren over de zorg rondom borstkanker.

In een informatiestand vol met foldermateriaal, leuke gadgets, een film over borstzelfonderzoek, enzovoorts komt het winkelend – en ander toegestroomd – publiek alles te weten over de zorg die het mammacareteam van Ziekenhuis Amstelland biedt. Daarnaast is dit natuurlijk de unieke gelegenheid om (algemene) vragen te stellen over het voorkomen en genezen van borstkanker aan één van de zorgprofessionals van het team. De informatiestand is op de drie genoemde zaterdagen aanwezig en bemand van 10.00 tot 16.00 uur.

Het mammacareteam

Het mammacareteam van Ziekenhuis Amstelland bestaat uit mammachirurgen, internisten, plastisch chirurgen, nurse practioner, mammacareverpleegkundige. Samen verzorgen zij tijdens het gehele behandeltraject, van diagnose tot nabehandeling, de zorg voor patiënten met borstkanker. Kijk voor meer informatie over de mammapoli van Ziekenhuis Amstelland op www.ziekenhuisamstelland.nl onder ‘Specialismen en afdelingen’ bij ‘Mammapoli’.

Pink event

De activiteiten van de ondernemers in Groenhof hebben tot doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Pink Ribbon, de stichting die aandacht vraagt voor borstkanker. Op zaterdag 29 oktober 2011 wordt door de winkeliers van Groenhof een cheque uitgereikt aan Pink Ribbon met het bedrag wat de activiteiten hebben opgeleverd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.