Bijgewerkt: 27 mei 2024

Het laatste Poëzie Café van 2014 bij Bibliotheek Amstelland

Nieuws -> Cultuur

Bron: Bibliotheek Amstelland
06-11-2014

De Bibliotheek Amstelland en boekhandel Libris Venstra nodigen iedereen van harte uit deel te nemen aan het laatste Poëzie Café van 2014. Het thema deze keer is: Een gedicht van deze tijd. Denk hierbij  bijvoorbeeld aan het automatisch aanvullen door Google van een zoekopdracht. Afhankelijk van, waar je op zoekt maakt Google hier soms al een dichtvorm van. Tik als zoekopdracht bijvoorbeeld ik dicht in en kijk hoe poëtisch Google hier mee om gaat.

Foto Amstelveen
(Foto John Treffer - 2014)

Dichter Krijn Peter Hesselink


Krijn Peter Hesselink (1976) zal de avond openen en draagt voor uit eigen werk. In januari 2014 verscheen zijn nieuwste dichtbundel 'Als niemand vangt'. Hij gaf optredens op festivals als Crossing Border, Noorderzon en Lowlands. Verder werkte hij met muzikanten als Sahand Sahebdivani, Bas Kisjes, Monir Goran en het Quartet Quinetique en publiceerde essays in onder meer Hollands Maandblad en De Gids.

Daarna is het podium vrij voor u. Alles kan en mag in het Poëzie Café. Doe mee! Deelnemers kunnen zich aanmelden via info@debibliotheekamstelland.nl o.v.v. Poëzie Café. Alleen komen luisteren mag natuurlijk ook. Het Poëzie Café is op donderdag 13 november 2014 van 19.30-20.30 uur in het Venstra Café op de begane grond aan Stadsplein 102 Amstelveen. De toegang is gratis.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.