Bijgewerkt: 19 mei 2024

Het geheim van een Japanse virtuele popster

Nieuws -> Technologie

Bron: Japanse media / Amstelveenweb
26-06-2011

Eguchi Aimi is door een computer gegenereerde popster, die is gemaakt met behulp van het lichaam en de gelaatstrekken van de zes leden van de Japanse band AKB 48. AKB48 is een volledig uit vrouwelijke leden bestaande Japanse theater / idool groep, geproduceerd door Yasushi Akimoto.

In december 2005 schiep producer Yasushi Akimoto de groep 'AKB 48', met het concept 'Idols kun je elke dag ontmoeten', AKB 48 presteert in de exclusieve AKB48 Theater in Akihabara (Tokio) bijna elke dag.Hier is de film: 'Hoe maak je een virtuele popster met de computer?'


De bands van AKB48 zijn op dit moment verdeeld in vier teams, waaronder: Team A, Team K en Team B met 16 leden met een totaal van 58 volwaardige leden in juni 2011. Eguchi Aimi is gemaakt met behulp van de haren en het lichaam van een AKB48 bandlid, Yuko Oshima, terwijl haar gezichtsvorm komt van een ander bandlid, Takahashi Minami.

Ze heeft de ogen van Maeda Atsuko, Watanabe Mayu 'leende' de wenkbrauwen van iemand. Van Itano Tomomi 'leende' zij haar neus en van Shinoda Mariko's haar mond. Het management van de band had veel moeite gedaan om het Japanse publiek ervan te overtuigen, dat Eguchi een echte persoon was, zoals een profiel creëren op de website van de groep die haar omschrijft als een 16-jarige uit Saitama Prefecture, ten noorden van Tokio. Haar hobby is atletiek beoefenen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.