Bijgewerkt: 6 december 2021

Het eerste EnergieOntbijt in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
29-03-2017

Op vrijdag 7 april 2017 kunnen Amstelveners aanschuiven bij het eerste EnergieOntbijt van Amstelveen. Het EnergieOntbijt is dé plek om mensen te ontmoeten die interesse hebben in energiebesparing en duurzaamheid. Dit voorjaar organiseert Gemeente Amstelveen samen met Newnrg (netwerk van energieprofessionals), Stadsdorp Elsrijk en Amstelveen Duurzaam drie EnergieOntbijtjes met elk een eigen thema. Het ontbijt is voor bewoners en ondernemers uit Amstelveen; kortom iedereen uit de stad die concreet aan de slag wil met duurzaamheid. Omdat Peter Bot BBA-wethouder Duurzaamheid graag in gesprek gaat over dit onderwerp, schuift hij zelf ook aan.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Het €nergiek gebouw aan de Parelvisserslaan 1 is het meest duurzame gebouw van Amstelveen op dit moment


Duurzaam vervoer. Het ontbijt van vrijdag 7 april 2017 staat in het teken van duurzaam vervoer. Onderwerpen die aan bod komen zijn elektrisch rijden en autodelen. Hoe werkt het? Is het betaalbaar? Welke opties zijn er in Amstelveen? Naast ruimte voor dialoog is het deze ochtend ook mogelijk om enkele elektrische auto’s te bekijken, en ervaringsdeskundigen te spreken. Het volgende ontbijt staat gepland op woensdag 10 mei 2017 in Stadsdorp Elsrijk.

Aanmelden. Interesse? Meld u aan via thijs@newnrg.nl. Het ontbijt van 7 april vindt plaats van 8.30 – 10.30 uur in het Energiekgebouw aan de Parelvisserlaan 1, vlakbij metrostation Oranjebaan.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.