Bijgewerkt: 5 december 2023

Het cursusjaar 2022-2023 begint bij Platform C-Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Platform C-Amstelveen
31-08-2022

De zomervakantie zit erop, het cursusjaar bij Platform C-Amstelveen gaat beginnen, dus nu is het moment om je slag te slaan! Kom naar de Open Dag op zaterdag 3 september 2022, want dan presenteren we het aanbod van het nieuwe seizoen in demonstratielessen en korte workshops. De Open dag is van 12.00 uur tot 16.00 uur in het gebouw van Platform C aan het Stadsplein van Amstelveen. Toegang is gratis, je bent van harte welkom!

Onze docenten staan klaar om vragen te beantwoorden, informatie te verstrekken en voor de taalcursussen een intake te doen. Daarmee stel je samen met de docent het niveau vast waarop je met een bepaalde taalcursus van start gaat. Meer informatie over de activiteiten op 3 september is te vinden op de website.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Cultuurcomplex Platform C aan het Stadsplein 97 - 99 in Amstelveen


Vlak voor de start van het cursusjaar 2022-2023 presenteert Platform C tijdens de Open Dag op zaterdag 3 september het cursusaanbod voor het seizoen 22-23 op het gebied van muziek, dans, talen, urban arts, beeldende kunst en media. Het programma biedt letterlijk voor elk wat wils: voor de allerkleinsten tot en met volwassenen.

Het kan haast niet anders of daar zit iets tussen wat jou aanspreekt: de taal die je altijd al wilde leren, de cursus die jouw creatieve talent tot bloei brengt, het muziekinstrument waar je hart sneller van gaat kloppen of de dans die jou op het lijf is geschreven. Kijk ook naar onze jonge afdeling urban arts – met Rap & Beats, Hiphop Dance, Graffiti en DJ-les – en naar nieuwe cursussen als tekenen op de iPad en filmen en vloggen met je smartphone.

De Open Dag wordt gehouden op zaterdag 3 september 2022 van 12.00 tot 16.00 uur in het gebouw van Platform C. Alles op de Open Dag is gratis toegankelijk. Kom met de hele familie en maak je keuze! Adres: Platform C-Amstelveen Stadsplein 97 - 99, 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.