Bijgewerkt: 26 september 2023

Het Trio Olanpa treedt op in de Paaskerk Amstelveen

Nieuws -> Kerk

Bron: Protestants Amstelveen
13-04-2017

Zondagmiddag 23 april 2017 om 12.00 uur vindt in de Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1, het laatste koffieconcert van dit seizoen plaats. Dit keer zingt en speelt het Trio Olanpa, een zangduo met pianobegeleiding. Het afwisselende programma bestaat uit duetten en solo’s, zowel uit de klassieke muziek (barok en romantiek, opera en operette) als ook uit musicals en bekende songs. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl

Foto Amstelveen
(Foto Trio Olanpa 2017)

Pianiste Anneke van Huissteden, bariton Paul Kemme en zangeres Olga Werner zijn de leden van het Trio Olanpa


De alt-mezzo Olga Werner won op 19-jarige leeftijd een talentenjacht in Houten en heeft les gehad van Nelly Burbach, Henk Vonk, Evert-Jan Nagtegaal en Rudolf Jansen. Zij zingt de altsolo partijen in Bachcantates en diverse oratoria maar ook operetterollen doet zij graag. De bariton Paul Kemme zong als kind bij het kathedrale jongenskoor in Utrecht. Kreeg les van Karin Maria Kwant, Guus Hoekman en Evert-Jan Nagtegaal. Was solist in een operettegezelschap en Vocal group ‘The Greensingers. Hij zingt momenteel in het Nederlands Concertkoor en doet graag gastoptredens.

De pianiste Anneke van Huissteden studeerde Koordirectie en Schoolmuziek aan het Utrechts Conservatorium. In 1968 startte zij met een groot operettekoor, deed mee aan de Sylvesterconcerten en trok met een Hongaars orkest met solisten o.a. Marco Bakker, het land door. Zij dirigeerde een kerkkoor, kinderkoor en ‘The Greensingers’. Ook is zij organist en begeleidt de repetities van het koor Anthem. Geen onbekende in de Paaskerk dus.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.