Bijgewerkt: 23 mei 2024

Het Sportbedrijf Amstelveen heeft twee nieuwe toezichthouders

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
06-01-2016

Stichting Sportbedrijf Amstelveen is verheugd, dat Edzard Enschede en Frits Dreyer de Raad van Toezicht komen versterken. Zij voorzien in de vacatures, die met het vertrek van Jos Holla en Renate Sijm in de Raad van Toezicht zijn ontstaan. Beide nieuwe leden beschikken over specifieke deskundigheid en netwerken om het Sportbedrijf in haar ambities te ondersteunen. Op 22 december 2015 zijn beiden door B en W van de gemeente Amstelveen formeel benoemd. Samen met John de Die (voorzitter) en Henriette Kievit vormen zij vanaf die datum de Raad van Toezicht, welke o.a. toeziet op het beleid van de directie en op de algemene gang van zaken bij het Sportbedrijf.

Foto Amstelveen
(Bron Sportbedrijf Amstelveen - 2016)

Edzard Enschede


Edzard Enschede: “Wat een prachtige kans om voor Amstelveen bij te dragen aan het in beweging krijgen en houden van jong en oud. Zelf sta ik ook regelmatig langs de lijn in Amstelveen en ook met het zwembad en de maatschappelijke functie van sport voel ik me sterk verbonden”. Edzard heeft een succesvolle bank carrière achter de rug en was tot voor kort nog algemeen directeur van Sportfondsen Nederland.

Foto Amstelveen
(Bron Sportbedrijf Amstelveen - 2016)

Frits Dreyer


Frits Dreyer: “Ik verheug me erop een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en de organisatie van sport in Amstelveen. Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om het Sportbedrijf nog beter te positioneren als onderdeel van de Amstelveense gemeenschap”. Frits is een bekende in ondernemend Amstelveen. Hij heeft veel ervaring met het positioneren en het besturen van organisaties. Ook Frits heeft een bewezen sporthart.

Met de bovenstaande nieuwe leden heeft het Sportbedrijf een Raad van Toezicht die onafhankelijk kan toezien op het beleid van de directie en het Sportbedrijf met haar aanwezige expertise ook nauw kan bijstaan in het realiseren van haar doelstellingen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.