Bijgewerkt: 6 december 2021

'Het Kleurfeest' in het Amstelveens Poppentheater!

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
21-03-2017

'Het Kleurfeest' is een vriendelijke uitnodiging om deel te nemen aan een kunstwerk in wording. Op de grond ligt een groot vel papier, waarop tekenaars Gerard de Bruyne en José Vingerling een tekening laten ontstaan. De kinderen kijken geboeid; wordt het een olifant, of toch een vogel? Vervolgens worden ze uitgenodigd om de tekening met krijtjes in te kleuren en mee te tekenen. Het grote tekenavontuur begint.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2017)

'Het Kleurfeest' in het Amstelveens Poppentheater!


Tegelijkertijd speelt en zingt Maarten Teekens pareltjes uit de popmuziek; leuk voor kinderen én volwassenen! Gaandeweg gaan de kinderen helemaal op in deze wereld van kleur en geluid. Aan het einde worden de krijtjes samen opgeruimd en kijkt iedereen nog eens goed naar het resultaat. Belangrijker dan het kunstwerk, dat voor hen op de grond ligt, is de ervaring die ze meenemen. Op naar het volgende avontuur!

Na eerdere kleursessies in grote en kleine theaters (Stadsschouwburg Amsterdam, Kikker, Verkadefabriek) komt dit interactieve teken- en kleurevenement op zondag 26 maart 2017 naar het Amstelveens Poppentheater. Om 09.30 uur is het Kleurfeest speciaal voor peuters/kleuters vanaf 2 jaar en om 11.00 uur kunnen kinderen van 4-8 jaar meedoen. Kaartjes voor het Kleurfeest kosten in de ‘Maart Mazzelmaand’ € 7,00 en zijn te reserveren via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.