Bijgewerkt: 25 juli 2024

Het GO-café in het teken van groen in en om bedrijfsgebouwen

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Greenport Aalsmeer
17-02-2015

Aalsmeer - Dinsdag 3 maart 2015 organiseert Groen onderwijscentrum een netwerkbijeenkomst voor groene ondernemers en studenten uit de regio's van de Greenports Aalsmeer, Boskoop, Duin en Bollenstreek en Facilitair Managers uit de Regio Groot Amsterdam.

Het GO-café staat dit keer in het teken van de rol en invloed van groen in en om bedrijfsgebouwen. Beplanting van (binnen)tuin in en rondom kantoorpanden hebben een positieve invloed op het welzijn en de prestaties van personeel. Locatie: Groen onderwijscentrum (Wellant mbo) - Linnaeuslaan 2 – Aalsmeer. Tijdstip: 16.30 - 19.30 uur

Foto Amstelveen
(Bron Greenport Aalsmeer - 2015)

Dinsdag 3 maart 2015 organiseert Groen onderwijscentrum een netwerkbijeenkomst voor groene ondernemers en studenten


Deskundigen uit de wereld van facilitair management, decoraties, hoveniers en onderwijs delen hun ervaringen. Wist u bijvoorbeeld, dat er planten zijn die schadelijke stoffen filteren, die vrijkomen bij kopiëren? Andere planten geven weer stimulerende geurstoffen af of brengen een rustgevende sfeer. Na de sprekers volgt een interactief programma. U kunt uw kennis rondom beplanting testen en kiezen uit diverse workshops. Het GO-café is georganiseerd met medewerking van Waterdrinker BV en Intogreen.nl. Er wordt afgerond met een maaltijd en een drankje. Zo is er alle tijd om uw netwerk te verrijken. Toegang: gratis (aanmelding vereist voor 22 februari 2015). Aanmelden via: b.nienhuis@wellant.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.