Bijgewerkt: 18 juni 2024

Het College van B en W Amstelveen is geïnstalleerd

Nieuws -> Politiek

Bron: Herbert Raat
24-04-2014

raat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Wethouder Herbert Raat (VVD) schrijft erover op zijn weblog


'Gisteravond (22 april 2014) is het nieuwe college van B en W geïnstalleerd in Amstelveen. Samen met Maaike Veeningen (D66), Peter Bot (bbA) en Jeroen Brandes (PvdA) mag ik weer vier jaar aan de slag. Voor mij is het een grote eer om nog een periode wethouder te mogen zijn.

Dat het niet makkelijk zal worden weten we, maar als je populair wil worden, moet je niet de politiek ingaan. Politiek is keuzes maken en dan kun je nooit iedereen tevreden stellen. Ik ben in ieder geval van plan om te blijven uitleggen, waar we tegenaan lopen. Dus niet alleen goed nieuws, maar ook problemen. Vervolgens kijken we naar de opties en kiezen we voor een oplossing.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Fred de Graaf, (r) burgemeester van Amstelveen feliciteert Herbert Raat met zijn vernieuwde wethouderschap op 22 april 2014


Vandaag het eerste probleem op tafel als nieuw wethouder Gemeentelijk Vastgoed. Onze inspecteur Handhaving heeft geconstateerd, dat brandmaatregelen in de schouwburg niet helemaal op orde zijn. De gemeente is eigenaar van de schouwburg en dus zijn wij verantwoordelijk voor de brandveiligheid. Daarom heb ik beide afdelingen aan tafel geroepen.

Binnen drie weken (er is gelukkig geen acuut gevaar) moet er een inventarisatie liggen en een kostenraming. Vervolgens zullen wij doen, wat een eigenaar behoort te doen. Vanzelfsprekend informeren we dan ook de gemeenteraad over de te nemen stappen. Fijn, we zijn weer begonnen, wordt vervolgd…'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.