Bijgewerkt: 23 mei 2024

Het Amsterdamse Bos is in het teken van de paardensport

Nieuws -> Sport

Bron: Stichting Paardensport Amsterdam
20-03-2018

Komend weekend, op 24 en 25 maart 2018 , staat het Amsterdamse Bos in het teken van de paardensport. Stichting Paardensport Amsterdam organiseert voor de vierde keer op rij een samengestelde wedstrijd in combinatie met genoeg entertainment op locatie Land van Bosse, populair bekend als het “Radarterrein”. Vaste bezoekers spreken al over ‘Het klassieke buitenbroertje van Jumping Amsterdam’.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Paarden en ruiters in het bos. Op zaterdagmiddag 20 maart 2010 hield de Jachtvereniging Soestdijk haar jaarlijks terugkerende slipjacht in het Amsterdamse Bos


Zaterdag rijden de spectaculaire hogere klassen B en L en op zondag rijden de lagere klassen in deze officiële nationale KNHS wedstrijd. Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Paardensport Amsterdam en gesteund door tientallen sponsoren uit de wijde omgeving van Amsterdam. De entree is gratis. Land van Bosse, Nieuwe Meerlaan 1, 1187 NW Amstelveen. Voor meer informatie: www.sgwamsterdamsebos.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.