Bijgewerkt: 7 oktober 2022

Heropening van winkelcentrum Middenhoven

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
29-04-2008

Wethouder Groot feliciteert de heer de Jong, eigenaar van delicatessen- en kaaswinkel De Kleine Bourgondier met de heropening van winkelcentrum Middenhoven op zaterdag 26 april 2008. Na het officiële gedeelte liep de wethouder langs de winkels om met ondernemers een persoonlijk woordje te wisselen. Eerder gaf hij het symbolische startschot voor ‘vernieuwd ondernemend Middenhoven’.

J.W. Groot Amstelveen
(Gemeente Amstelveen - 2008)

Wethouder Economische zaken en Werkgelegenheid, Jan-Willem Groot begroet winkelier De Jong


Winkelcentrum Middenhoven organiseerde die dag verschillende activiteiten en optredens voor jong en oud. Wethouder Groot is blij met de initiatieven van deze ondernemers: ‘Dit verhoogt de leefbaarheid in de wijk en zorgt ervoor dat burgers elkaar kunnen blijven treffen in de hart van hun buurt’.

Middenhoven Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Het vernieuwde Winkelcentrum Middenhoven


Ondernemers en eigenaar zorgden samen voor de herstyling en herindeling van het winkelcentrum. Ondernemers en eigenaar zorgden samen voor de herstyling en herindeling van het winkelcentrum. Eerder die week tekenden deze partijen en gemeente een convenant voor de verbetering van veiligheid.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.