Bijgewerkt: 3 maart 2024

Hardloop evenement 'N201 run' op Green Park Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Green Park Aalsmeer
28-10-2013

Provincie Noord-Holland organiseert in samenwerking met De Telegraaf, Just Ask, !Persista! en Green Park Aalsmeer een hardloop evenement op de nieuwe provinciale weg N201. De zogenaamde N201 Run wordt op zaterdag 14 december 2013 gehouden.

De start- en finish zal plaatsvinden op Green Park Aalsmeer. Door het aanleggen van een brede loopbrug over de N201 zal er een verbinding tussen de weg en de start- en finish ontstaan. Deelnemers kunnen verschillende afstanden lopen: 5, 10 en 15 kilometer. De eerste loop begint om 12:00 uur en de laatste loop om 20.30 uur. Dit is, een unieke kans om hard te lopen op de nieuwe N201!

N201 Amstelveen
(Bron Green Park Aalsmeer - 2013)

Een deel van de 'N201 run' flyer


Op Green Park Aalsmeer zal een grote tent verrijzen met daarin  alle noodzakelijke faciliteiten, zoals garderobe, omkleedruimten, toiletten, ophalen startnummers en horeca. U kunt zich nog voor deze hardloopwedstrijd aanmelden via www.n201run.nl

Green Park Aalsmeer wenst alle deelnemers veel plezier toe!

Green Park Aalsmeer

Businesspark Green Park Aalsmeer is ideaal gelegen tussen Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en de nieuwe N201. Het business park richt zich op de bloemen- en plantensector als ook op logistieke partijen, waarbij er sterk wordt ingezet op het bevorderen van onderlinge samenwerking en gezamenlijke marktbewerking. Hierdoor wordt de concurrentiepositie onderling en van de sectoren als geheel versterkt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.