Bijgewerkt: 17 juni 2024

Happen en Stappen op zaterdag 30 juli 2016 in Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Constantijn Hoffscholte
05-07-2016

Alweer voor het vierde seizoen organiseert het VVV-agentschap wandelingen onder leiding van gidsen door de oude dorpskern van Aalsmeer. Tijdens de wandelingen worden monumenten bekeken en mooie plekjes aangedaan. De gidsen vertellen vanuit hun persoonlijke deskundigheid over de historie van Aalsmeer en geven zo een vaak verrassende kijk op het dorp. De wandelingen worden gehouden van april tot en met september op elke laatste zaterdag van de maand. Ook worden op afspraak wandelingen voor groepen gehouden.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Langs het 450 meter lange tuinpad vinden de bezoekers een uitgebreide collectie prachtige planten en bloemen, maar ook inderdaad historische foto's en gereedschap in de Historische Tuin in Aalsmeer


Zaterdag 30 juli 2016 staat er een speciale wandeling op het programma. Na het succes van vorig jaar wordt wederom een wandeling georganiseerd onder de noemer Happen & Stappen. Verschillende gidsen begeleiden de deelnemers tijdens deze wandeling, die afwijkt van de gebruikelijke route. Onderweg zijn er, in samenwerking met lokale ondernemers, enkele tussenstops met een lekkere verrassing. Waar en hoe blijft nog een verrassing. Zeker is, dat het een informatieve, gezellige en aangename middag gaat worden!

Happen & Stappen op zaterdag 30 juli begint om 13.00 uur in het VVV-agentschap in Boekhuis Aalsmeer. De wandeling eindigt omstreeks 15.00 uur. Deelname kost € 12,50 p.p. Inschrijven kan in het Boekhuis, via tel. 0297-324454 of info@beleefaalsmeer.nl. Ook bij regen gaat de dorpswandeling door, in dat geval met een groter aantal binnenlocaties.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.