Bijgewerkt: 19 mei 2024

HCCnet Martinus speelt tegen Chieri Volley

Nieuws -> Sport

Bron: AW / Martinus / Chieri Volley
19-01-2006

Volleybal op donderdag 19 januari 2006 19:30 in Bankrashal.

De dames van HCCnet/Martinus spelen donderdag 19 januari om 19.30 uur in de Bankrashal de tweede wedstrijd tegen Chieri Volley voor een plaats bij de laatste vier van het Europacup 3-toernooi.
De eerste wedstrijd in Italië verloor Martinus met 3-1. Pallavolo Chieri

Als gevolg van nieuwe regels van de Europese bond moet Martinus de thuiswedstrijd met in totaal 11 punten verschil winnen. Niet de sets, maar de punten zijn doorslaggevend. In Italië staat Chieri op de zesde plaats.

Buiten adem, met in staat om waar een woord te spreken, het leven van een topsporter gaat niet over rozen. Maar het leven van een vrijwilliger ook niet. Marjolein Sier is al weken bezig met de voorbereiding voor het Europacup duel van komende donderdag.

„We willen de hal versieren en daar zijn ballonnen voor nodig, dus hebben we 500 ballonnen opgeblazen. We hebben gebruiken geen machinetje dus het is behoorlijk doorblazen. Iedere Europacup wedstrijd wordt de Bankrashal van top tot teen op zijn kop gezet.

De tribunes worden opgezet en schoongemaakt, in de zaal wordt een TeraFlex vloer gelegd. Er worden versieringen opgehangen, de kleedkamers worden in de clubkleuren behangen, de reclameborden worden neergezet. Ook komt er een bar beneden in de hal.

Sier hoeft het zeker met alleen te doen: „We hebben de beschikking over een behoorlijke groep mensen. Piet Gijse is onze MacGyver, hij heeft overal een oplossing voor. En Maike Maas is de beste dweiler die we hebben. Klagen doet Sier zeker niet:„Het is volgens mij de gezelligste keer tot nu toe. Iedereen die er niet bij is mist eigenlijk wat.

Donderdag, tijdens de wedstrijd, is er ook nog speciale verrassing, maar daar wil Sier nog niets over kwijt:,,Als het lukt dan zijn we bij Martinus hartstikke hip.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.