Bijgewerkt: 17 juni 2024

Groenland kiest voor Green Park Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Green Park Aalsmeer
03-10-2011

John Celie, directeur van Groenland B.V. en Ad Verburg wethouder van de gemeente Aalsmeer en Gregor Heemskerk, directeur van Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling B.V. hebben de overeenkomst getekend voor de uitgifte van een kavel van 2,3 hectare. Hiermee is de handtekening gezet voor de ontwikkeling van een hoogwaardig en duurzaam bedrijfspand van ca. 10.000 m².

greenpark Amstelveen
(Foto Arjen Vos Fotografie - 2011)

Vlnr.: (staand) J. A. J. Verheijen wethouder Uithoorn, P. J. M. Litjens burgemeester Aalsmeer, G. J. M. Heemskerk directeur Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling B.V., A. Verburg wethouder Aalsmeer. Zittend van links naar rechts: J. Celie Celieplant B.V. en zijn vrouw I. Olij Celieplant B.V.


Gregor Heemskerk: “Ik ben verheugd dat de heer Celie, voor de ontwikkeling van een grote nieuwe vestiging kiest voor de ligging en bereikbaarheid van Green Park Aalsmeer. Het ontwerp van Groenland is representatief en door toepassing van warmte koude opslag in de bodem, ook zeer duurzaam”. We realiseren met dit gebouw een vooral logistiek zeer efficiënt en doordacht gebouw dat uiterst duurzaam omgaat met energie, mens en water.   

Green Park Aalsmeer is direct gelegen aan de afslagen van de nieuwe N201. Met de verwachte komst van de ongestoord logistieke verbinding, als onderdeel van de Greenport Aalsmeer, is er sprake van uitzonderlijk snelle verbinding tussen Green Park Aalsmeer, de veiling en Schiphol.

Gregor Heemskerk verwacht op korte termijn nog enkele vestigers bekend te kunnen maken: “Wij zijn in gesprek met een paar grote bedrijven uit de sierteeltsector over vestiging. Ik verwacht de komende maanden één of meer overeenkomsten te sluiten”.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.