Bijgewerkt: 18 mei 2024

Groenhof Optiek sponsort Topsport Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Stichting Topsport Amstelveen
02-04-2012

Amstelveen herbergt vandaag de dag vele talentvolle sporters.

In de drie jaar van haar bestaan heeft de STAV (Stichting Topsport Amstelveen) in samenwerking met de scholen en sportverenigingen een bestand opgebouwd van ruim honderd jeugdige sporters in vele takken van sport, die voldoen aan de criteria om als talent door het leven te mogen gaan. Zij krijgen op allerlei manieren steun in hun ambitie om een zo hoog mogelijk niveau te bereiken.

Groenhof-Optiek  Amstelveen
(Bron STA - 2012)

Leoniek en Rob Faas (links en midden) van Groenhof Optiek en Agnes Brunninkhuis, Coördinator Talentontwikkeling Topsport Amstelveen tijdens de ondertekening van het sponsorcontract


Naast de medewerking van de scholen die hen, waar het kan, de ruimte geven om zich verder te ontwikkelen, beschikt de STAV ook over een netwerk van supporters die geld geven en/of diensten ter beschikking stellen ten behoeve van deze jonge sporters.

We prijzen ons gelukkig om met ingang van heden een nieuwe sponsor aan die ketting te mogen toevoegen. Rob Faas en Leoniek Faas, beide eigenaar van Groenhof Optiek, en sportliefhebber pur sang stellen de diensten en producten van hun bedrijf ter beschikking teneinde onze talenten “optimaal zicht op succes te bieden”

Zij kunnen via de STAV gebruik maken van de professionele testbatterij van Groenhof Optiek en waar nodig worden hen ook lenzen op maat geleverd. Een niet genoeg te waarderen faciliteit, waar ongetwijfeld veel talenten veel voordeel van zullen ondervinden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.