Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Groenelaan in het teken van diabetes

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Renate de Schaap
14-11-2010

Diëtistenspreekuur in Kring-apotheek

November is de Nationale Diabetes maand. Daarom staat bij Kringapotheek Groenelaan de maand november in het teken van diabetes mellitus! In samenwerking met Diëtistenpraktijk Renate de Schaap is er op vrijdag 26 november een gratis spreekuur waar u met al uw voedingsvragen over diabetes terecht kunt.

Bent u diabeet en heeft u vragen over bijvoorbeeld uw voeding, wisselende bloedsuikers, diabetes, sport en bewegen? Dan kunt u op vrijdag 26 november 2010 tussen 11.00 - 13.00 uur komen naar Kring-apotheek Groenelaan aan de Wolga 1 te Amstelveen. Renate de Schaap, diëtist, zal u dan antwoord geven op uw vragen. Sinds enige maanden houdt Renate de Schaap één keer per maand een gratis spreekuur in Kring-apotheek Groenelaan.

DeSchaap Amstelveen
(Foto De Schaap - 2010)

Dietiste Renate de Schaap


Over Diëtistenpraktijk Renate de Schaap Diëtistenpraktijk Renate de Schaap is ruim 15 jaar geleden door Renate de Schaap opgericht. Het motto van Renate is: “De diëtist is niet zo streng als u denkt!” Momenteel hebben we twee locaties in Amstelveen; Watercirkel 326 en in Paramedisch Centrum Waardhuizen op de Parlevinker 7. Daarnaast hebben we ook drie locaties in Amsterdam waar we spreekuur houden. In de praktijk werken vier gediplomeerde diëtisten.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van individuele voedings- en dieetadviezen aan kinderen en volwassenen. Kortom, Diëtistenpraktijk Renate de Schaap is gespecialiseerd in het inventariseren van uw voeding en het geven van veel tips, zodat u zult merken dat de diëtist niet zo streng is als u denkt! Kijk ook op de website www.dietistennet.nl  en http://dieet.blog.nl/Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.