Bijgewerkt: 2 oktober 2022

GroenLinks-Amstelveen wil Frans Huissen als wethouder

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks-Amstelveen
20-01-2018

GroenLinks-Amstelveen wil na de verkiezingen in maart 2018 meedoen aan het nieuw te vormen college van B en W en presenteert Frans Huissen als de kandidaat wethouder voor de partij. Huissen is op dit moment directeur van de Vrijwilligerscentrale Amstelland en presentator van de talkshow BV Amstelveen. GroenLinks is heel blij met deze uitstekende kandidaat.

Frans Huissen is sinds 2013 directeur van de Vrijwilligerscentrale Amstelland, ook wel bekend als Amstelveen Voor Elkaar. Hij is zijn veelzijdige loopbaan begonnen als projectmanager in het sociaal domein bij de gemeente Haarlemmermeer en daarna was hij onder meer zelfstandig adviseur voor gemeenten in Sociaal Ondernemen en directeur van het kringloopbedrijf in Haarlem. Als sociaal ondernemer zet hij er zich voor in dat mensen elkaar steeds meer onderling helpen, met ondersteuning van digitale technieken.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Frans Huissen tijdens de talkshow BV Amstelveen op 27 november 2017 in het P60 Café


Veel inwoners van Amstelveen kennen Huissen ook als presentator van BV Amstelveen, de vrolijke talkshow in P60 die via RTVA te volgen is. In de politiek wil hij zich inzetten voor een betrokken samenleving waarin iedereen erop vooruit gaat. Huissen: 'Als wethouder wil ik verbinding tussen inwoners tot stand brengen en werken aan een Amstelveen, waarin iedereen een fijne woning, betaalbare zorg en een schone leefomgeving vindt.'

GroenLinks-Amstelveen laat weten heel blij te zijn met deze kandidaat wethouder. De partij wil deelnemen aan een volgend college in Amstelveen. En gaat inzetten op een zo breed mogelijk sociaal en duurzaam akkoord met andere partijen. Het verkiezingsprogramma van de partij kiest voor eerlijk delen en een gezonde leefomgeving. Lijsttrekker Martin Kortekaas zegt daarover: 'Wie kiest voor verandering in Amstelveen, stemt op 21 maart op GroenLinks.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.