Bijgewerkt: 28 september 2022

GroenLinks-Amstelveen begint campagne op Uilenstede

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks-Amstelveen
24-08-2012

Op woensdag 22 augustus 2012 ging de campagne voor GroenLinks in Amstelveen van start. GroenLinks trapte af door te flyeren op Uilenstede, terwijl de nieuwe eerstejaars van de VU de studentencampus bezochten. GroenLinks plant tot de verkiezingen op 12 september meerdere acties.

Het campagneteam in Amstelveen is een enthousiaste groep vrijwilligers, die zin heeft in de ontmoeting met de kiezer. Campagneleider en gemeenteraadslid Axel Boomgaars: "Natuurlijk hebben we buiten campagnetijd al veel contact met mensen.

uilenstede Amstelveen
(Foto GL-Amstelveen - 2012)

Axel Boomgaars en Sander Mager van GroenLinks-Amstelveen delen flyers uit in Uilenstede


Amstelveen heeft relatief een hoog percentage GroenLinks-stemmers en het komt er nu op aan, dat we hun stem vasthouden. Zowel lokaal als landelijk zijn we een partij vol goede ideeën voor een groene en sociale samenleving. We gaan met veel mensen hier goede gesprekken over voeren". Op Uilenstede was het een geslaagde aftrap. De studentenwijk in het noorden van Amstelveen staat bekend als een duidelijk GroenLinks-bolwerk.

GroenLinks Amstelveen zal naast haar werk in de raad te zien zijn op verschillende plekken in de stad: “We plannen acties in Uilenstede, op de biologische en weekmarkt in het Stadshart, men zal ons bij het busstation tegenkomen en verder zullen we zichtbaar zijn in de wijken”, - aldus Boomgaars.

Over een kleine maand zijn de verkiezingen. Op 12 september 2012 is er echt wat te kiezen. De tijd is nu voor een groener en sociaal Nederland. De tijd is nu voor GroenLinks. Boomgaars: “GroenLinks laat zien, dat het kan: het financieel en ecologisch in balans brengen van onze economie en het behouden én creëren van banen met gelijke kansen voor iedereen.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.