Bijgewerkt: 25 juli 2024

Green Park Aalsmeer opent nieuwe bedrijfsgebouwen

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Green Park Aalsmeer
02-06-2014

De bouw van het nieuwe bedrijfsgebouw van Celieplant en Bouquetnet gaat zeer voortvarend. De oplevering van het nieuwe bedrijfsgebouw zal naar verwachting voor de zomervakantie 2014 plaatsvinden. Celieplant is een exporteur op het gebied van kamer- en tuinplanten. Al bijna 20 jaar verzorgen zij de gehele logistiek van planten direct vanaf de kwekerij naar de grotere supermarkten binnen Europa. Bouquetnet levert sierteeltproducten door heel Europa en organiseert logistiek van plant tot klant.

Met de opening van de nieuwbouw in zicht, voert Green Park Aalsmeer nog een aantal werkzaamheden uit aan de infrastructuur rondom de Japanlaan en Thailandlaan. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Ballast Nedam en zullen plaatsvinden in een periode vanaf 22 mei tot en met 20 juni 2014.

Eén van de werkzaamheden betreft het aanleggen van een vrij-liggend fietspad langs de Japanlaan. Het vestigingsadres van Celieplant en Bouquetnet is de Japanlaan die vervolgens weer aansluit op de Legmeerdijk.

Naast het aanleggen van het fietspad, zal ook het hoogteverschil in het wegdek op de Japanlaan ter plaatse worden afgevlakt. Door deze werkzaamheden zal de T-splitsing in de Japanlaan ter hoogte van de firma Duif op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 juni geheel zijn afgesloten. Op vrijdag 13 juni is ook de Thailandlaan tussen het kantoor Green Park Aalsmeer en de firma Marginpar afgesloten.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De goudsbloem (Calendula officinalis) is een plant die behoort tot de composietenfamilie (Compositae of Asteraceae). De soort wordt in siertuinen gebruikt. De jonge bladeren en de bloemen zijn eetbaar en heilzaam voor gal en lever. De bloemen kunnen ook gebruikt worden als kleurstof voor kaas, boter en andere levensmiddelen


Het verkeer vanaf de Legmeerdijk naar het kantoor van Green Park Aalsmeer zal worden omgeleid via de Machineweg. De omleiding geldt ook voor het verkeer naar de bedrijven Marginpar en Flower Direct op zaterdag 14 en zondag 15 juni. Op maandag 16 juni zal vervolgens de afslag Japanlaan van de Machineweg zijn afgesloten. Het verkeer vanaf de Machineweg naar de firma’s Celieplant, Duif, Marginpar en Flower Direct en het kantoor Green Park Aalsmeer worden dan omgeleid via de Legmeerdijk. Beide omleidingen zullen worden aangeduid met verkeersborden.

Green Park Aalsmeer

Businesspark Green Park Aalsmeer is ideaal gelegen tussen Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en de nieuwe N201. Het businesspark richt zich op de bloemen- en plantensector als ook op logistieke partijen, waarbij er sterk wordt ingezet op het bevorderen van onderlinge samenwerking en gezamenlijke marktbewerking. Hierdoor wordt de concurrentiepositie onderling en van de sectoren als geheel versterkt. Green Park Aalsmeer is er speciaal voor opkomende en innovatieve sierteeltondernemers als ook voor logistieke ondernemers. Voelt u zich aangesproken, weet dan dat u zich hier kunt aansluiten op een sterk groeiend netwerk van topondernemers en de Bloemenveiling. De internationaal georiënteerde bedrijvigheid hier maakt het ambitieniveau compleet. De N201 is inmiddels volledig open en maakt de bereikbaarheid van dit gebied uniek, waardoor business kansen & kennis binnen handbereik zijn. Op Green Park Aalsmeer kunt u bouwen!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.