Bijgewerkt: 19 juni 2024

Gratis korfbal instuif in sporthal De Nieuwe Bankras

Nieuws -> Sport

Bron: Jorrit de Haas / KVA
26-11-2013

Op zaterdag 30 november 2013 organiseert Korfbal Vereniging Amstelveen (KVA) een gratis instuif in sporthal De Nieuwe Bankras aan de Pandora 3 in Amstelveen. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar zijn van 13.00 uur t/m 14.45 uur van harte welkom om te komen sporten en kennis te maken met korfbal. Ook na de instuif is het mogelijk om drie keer gratis mee te trainen met een van de jeugdteams van KVA.

korfbal Amstelveen
(Bron KVA - 2013)

KVA flyer


KVA overklast door SKF in Veenendaal

KVA 1 is er op zaterdagavond 23 november 2013 niet in geslaagd om de eerste punten van dit seizoen binnen te halen in het debuutseizoen in de Hoofdklasse. Op bezoek bij SKF 1 in Veenendaal werd KVA 1 overklast door de thuisploeg en verloor het met maar liefst 33-16.

Hiermee verliest de ploeg van hoofdtrainer Marjan Teeuwen haar derde wedstrijd op rij en vindt het zichzelf nu terug op de laatste plaats op de ranglijst. Aanstaande zaterdagavond 30 november 2013 komt koploper DOS'46 op bezoek in de Nieuwe Bankrashal. De wedstrijd begint om 20.00 uur. 

Bij SKF 1 spelen een aantal ex-Korfbal League/spelers mee. Bijvoorbeeld Josina Anbeek en Iwan Hazendonk. Daarnaast beschikken de Veenendalers over twee boomlange en fysiek sterke rebounders. Patrick de Jong en Bart Mostard konden de gehele wedstrijd geen vuist maken tegen dit rebound/geweld.

KVA 1 werd simpelweg overklast door haar tegenstander en kwam geen enkel moment lekker in de wedstrijd. Volgende week komt koploper DOS'46 op bezoek en dan zal er beduidend beter gespeeld moeten worden om mee te komen op het niveau van de tegenstander. Zorg in ieder geval dat u erbij bent. KVA 1 speelt immers niet elk weekend een competitieduel tegen de recordkampioen uit de Korfbal League. Zaterdag dus. Om 20.00 uur in de Nieuwe Bankrashal.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.