Bijgewerkt: 24 april 2024

Gratis kerstshopvluchten met Schiphol en KLM

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
16-11-2009

Schiphol en KLM geven op 25 november 2009 30 gratis kerstshopvluchten naar Londen weg aan Nederlands meest fashionable kerstmannen & -vrouwen. De kerstperiode staat weer voor de deur. Dat betekent overal versierde kerstbomen, lekker eten met vrienden en familie en alle favoriete kersthits op de radio, maar boven alles:

Het is weer tijd voor kerstshopping!

Ook Schiphol staat weer helemaal in het teken van kerst, want laten we eerlijk zijn: écht kerstshoppen doe je toch het beste over de grens in steden als New York, Londen, Parijs of Milaan. De fanatieke kerstshopper heeft dan ook de weg naar Schiphol allang gevonden; met dagelijks meerdere vluchten naar alle kerstshopwalhalla's ter wereld zijn KLM en Schiphol de ideale partners voor iedereen op zoek naar de beste kerstinkopen.

Kerstman Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

'De Vliegende Kerstman'


Gratis kerstshopvluchten naar Londen

De meest stijlvolle kerstshoppers doen er slim aan om woensdag 25 november naar Schiphol te komen. Dan geven Schiphol en KLM namelijk 30 gratis kerstshopvluchten naar Londen weg! Bovendien gaat professioneel stylist Maik de Boer mee om in Londen, met een dubbeldekker, alle shopping hotspots zoals Harrods, Macy's, de Gapstore en nog veel meer aan te doen, om zich daar helemaal over te geven aan een rode kerstshoppingwaas. Oftewel: een onvergetelijke middag vol glamorous kerstmannen en -vrouwen die onder begeleiding van Maik de Boer in een dubbeldekkerbus door heel Londen toeren.

Kerstcatwalk in vertrekhal 1

Schiphol en KLM geven deze vluchten weg aan de meest fashionable kerstkoppels van Nederland. Het enige wat men moet doen, is met z'n tweeën, op woensdag 25 november om 7:30 uur s'ochtends, naar de speciale kerstcatwalk in vertrekhal 1 komen. Inschrijven kan met een geldig paspoort tot uiterlijk 8:00 uur.

Ieder koppel mag vervolgens zijn mooiste, meest verrassende en glamorous kerstcreatie op de catwalk tonen aan Maik de Boer. Hij kiest ter plekke de winnaars uit, om vervolgens direct met hen in het vliegtuig naar Londen te stappen.

Goodiebag

Iedereen mag meedoen, zolang ze maar hun gekste, mooiste, stijlvolle of meest modieuze kerstoutfit aanhebben. En voor al die stijvolle kerstmannen en -vrouwen die uiteindelijk niet winnen ligt er een kerstgoodiebag klaar met daarin een fikse korting voor parkeren in P1. Kijk ook op: Schiphol TV



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.