Bijgewerkt: 27 mei 2024

Gratis cursus sportief wandelen

Nieuws -> Sport

Bron: Jan de Horde
21-03-2011

Graag vragen wij uw aandacht voor een initiatief van de Boslopers, een groep, die zich al jaren bezig houdt met hardlopen en sportief wandelen in het Amsterdamse Bos. De trainers van de Boslopers organiseren vanaf zaterdag 2 april 2011 een gratis cursus sportief wandelen. De cursus is bedoeld voor iedereen, die wat meer wil of moet bewegen. De cursus, die vier weken duurt, wordt gehouden in het Amsterdamse Bos.

wandelen  Amstelveen
(Foto Boslopers - 2011)

De flyer van de Boslopers


Het initiatief van de trainers van de Boslopers is inmiddels goed ontvangen bij Amstelveense huisartsen en fysiotherapeuten. In de wachtkamers wordt met posters de aandacht gevestigd op de cursus sportief wandelen.

Er wordt in het kort informatie verstrekt over het hoe en waarom en waar de cursus gegeven wordt, namelijk vanaf het parkeerterrein aan het einde van de Oude Karselaan in Amstelveen. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om de start van de cursus op de eerste zaterdag om 10.30 uur mee te maken. Meer informatie? Kijk op www.boslopers.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.