Bijgewerkt: 23 mei 2024

Gratis jumpen bij Jumpers Indoor met de Sport en Cultuurkaart

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
01-06-2015

Vandaag op 1 juni 2015 worden de eerste Sport en Cultuurkaarten uitgedeeld aan bijna 5.000 Amstelveense basisschoolleerlingen. Na het activeren van de kaart kunnen de kinderen al springend de hele zomervakantie door bij Jumpers Indoor in Amstelveen.

Met de Sport & Cultuurkaart kun je onbeperkt sporten bij allerlei sportclubs in Amstelveen, zonder verplichtingen. Ter introductie van de Sport & Cultuurkaart zijn alle activiteiten tot 1 september 2015 gratis. Hiervoor hoef je de Sport & Cultuurkaart alleen maar voor 1 juli 2015 te activeren via de website.

Foto Amstelveen
(Foto Ilja Huner - 2015)

Jumpers actiefoto op de trampoline


Als de kaart is geactiveerd kun je met de Sport & Cultuurkaart meteen ‘vrij jumpen’ bij Jumpers Indoor. Jumpen, flippen, dunken en tumblen, alles is mogelijk tijdens het vrij jumpen! Naast trampoline springen zijn er nog tal van andere sporten gratis te beoefenen tijdens de zomervakantie. Onder andere bootcamp, kickboksen, basketbal, beachvolleybal, stoeien en zwemmen in de Meerkamp. Kijk op de website voor alle informatie over de activiteiten.

Gratis tot 1 september

Vanaf 1 september 2015 gaat het betaalde sportprogramma van start. Voor € 9,95 per maand kun je onbeperkt sporten bij nog meer sportclubs in Amstelveen. Naast sport kun je vanaf september ook allerlei culturele activiteiten doen met de Sport & Cultuurkaart. Denk aan activiteiten van de Muziek- en Dansschool Amstelveen en P60. In september begint ook het nieuwe blok van de JeugdActiviteitenPas.

Om mee te doen aan de JAP lessen heb je vanaf nu ook een Sport & Cultuurkaart nodig. De inschrijving voor de JAP blokken verloopt via de website van de Sport & Cultuurkaart. Rond 1 oktober krijgen ook de middelbare scholieren in Amstelveen een persoonlijke Sport & Cultuurkaart. www.sportbedrijfamstelveen.nl/sportcultuurkaartAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.