Bijgewerkt: 23 juli 2024

Google ontwikkelt zoeken naar de toekomst

Nieuws -> Internet

Bron: Google
01-04-2008

Zoeken in "het Web van morgen", vandaag!

Google Australië heeft voor haar zoekmachine een nieuwe functie ontwikkeld die u in staat stelt inhoud van het internet te zoeken voordat deze is gemaakt.

Mystery man Amstelveenweb
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Zoeken naar de toekomst


Over de gDay ™ technologie

De core technologie die gDay ™ aandrijft is MATE ™ - Machine Automated Temporal Extrapolatie. Met behulp van de MATE ™ machine en kunstmatige intelligentie technieken, die zijn ontwikkeld in de Google-kantoren in Sydney, kunnen er elementen van de toekomst worden onderzocht.

"Google spiders" doorzoeken publiekelijk beschikbare informatie en de web index van historie en het webinhoud geheugen. Met behulp van een groot aantal factoren, zoals kansberekeningen en de weersvoorspelling uit de iGoogle, kan men een geavanceerd model laten berekenen, van hoe het internet eruit zal zien, 24 uur vanaf nu.

Google kan door gebruik van deze techniek bijna alles op het web voorspellen - de beurskoersen van morgen, sport resultaten, of nieuws evenementen. En met behulp van een taal regressieanalyse kan Google zelfs de bewoordingen van blogs en krantkolommen voorspellen, 24 uur voordat ze worden geschreven!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.