Bijgewerkt: 20 mei 2024

Goede prestaties NK Turnen Divisie 1

Nieuws -> Sport

Bron: Natasja Zegwaard
08-06-2009

Het Kennemer Sportcentrum in Haarlem vormde zaterdag 6 juni 2009 het decor voor de laatste landelijke wedstrijd van dit seizoen. De Divisie 1-turnsters turnden deze dag hun Nederlands Kampioenschap. Voor FIT hadden alle 6 Divisie 1-turnsters zich weten te plaatsen voor deze eindstrijd, een mooie prestatie. Onder aanmoediging van de vele meegereisde supporters lieten de turnsters zich deze dag van hun beste kant zien.

Turnsters Amstelveen
(FIT - 2009)

Vier Divisie 1-turnsters van FIT


In de eerste wedstrijd beet Pupillen 1-turnster Lisa Pelk uit Aalsmeer de spits af. Lisa heeft de afgelopen maanden een enorme vooruitgang laten zien. Tijdens de Plaatsingswedstrijd in Opmeer bungelde zij nog onder aan de uitslagenlijst, maar in Reusel klom zij al op naar een mooie 9e plaats van alle 44 turnsters.

Met dit Nederlands Kampioenschap zit het landelijke turnseizoen er op. Alle turnsters hebben een zeer goed seizoen geturnd en gaan zich nu weer opmaken voor een nieuw turnseizoen.

Lees verder: Mooie prestaties NK Divisie 1Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.