Bijgewerkt: 22 juli 2024

Getuigen gezocht aanrijding fietsster op de Beneluxbaan

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
07-11-2011

De politie is op zoek naar de identiteit van de bestuurder van een kleine, groene auto die op woensdag 12 oktober 2011 rond 18:15 uur op de Beneluxbaan in Amstelveen ter hoogte van Zonnestein een 63-jarige fietsster aanreed. De vrouw raakte bij de aanrijding zwaargewond. De bestuurder is na de aanrijding doorgereden. Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.


Grotere kaart weergeven Kruising Beneluxbaan en de Straat van Messina richting Zonnestein, waar de aanrijding plaatsvond op woensdag 12 oktober 2011

Rond kwart over zes ’s avonds fietste de vrouw over de kruising Beneluxbaan-Zonnestein, toen ze werd aangereden door een rechtsafslaande auto. Hierdoor kwam zij ten val en liep hoofdletsel op. De automobilist is doorgereden en heeft het slachtoffer hulpeloos achtergelaten.

De identiteit van de bestuurder en het kenteken van de auto zijn nog niet bekend. De politie vraagt mensen die getuige waren van de aanrijding, of informatie hebben over een kleine, groene auto met een beschadiging zich te melden. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0900-7000.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.