Bijgewerkt: 9 mei 2024

Gemeenteraadsleden bezochten winkelcentrum Groenhof

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
04-03-2024

Op zaterdag 2 maart 2024 gingen raads- en burgerleden met inwoners in gesprek bij winkelcentrum Groenhof.

De gemeenteraad wil de inwoners van Amstelveen meer betrekken bij de lokale politiek en horen wat er leeft in de samenleving. Wat zijn de zorgen en aandachtspunten van inwoners, wat zijn hun tips aan de raad?

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2024)

Vlnr.: Sandra van Engelen (burgerlid CDA), Jacqueline Höcker (raadslid Goed voor Amstelveen), Lucas van der Aart (wijkkoepel Groenelaan), Gonnie van Rietschoten (raadslid Actief voor Amstelveen), Rolf Daalder (wijkkoepel Groenelaan), Jet Smit (raadslid VVD) en Marjanne Verhoef (wijkkoepel Groenelaan) op 2 maart 2024 in winkelcentrum Groenhof

De raadsleden hebben de input van inwoners verzameld en zullen dit delen met de rest van de raad. De onderwerpen die deze keer met name naar voren kwamen waren de ervaren overlast van ongedierte, het zwerfafval in het water, groenonderhoud, de verkeersveiligheid bij de Landtong en de ongunstige plaatsing van de fietsenrekken bij een van de ingangen van de Groenhof. Inwoners gaven aan het prettig te vinden om in informele setting raadsleden te spreken.

Raad op straat zal dit jaar nog meermaals plaatsvinden. U kunt de raadsleden dan tegenkomen in Amstelveen. Het ophalen van ideeën, meningen en tips van de inwoners staat daarbij voorop.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.