Bijgewerkt: 22 juli 2024

Gemeenteraadsleden Amstelveen bezochten Greenport Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Greenport Aalsmeer
12-05-2014

Aalsmeer - Vrijdag 9 mei 2014 bezochten raadsleden van de gemeente Amstelveen drie bedrijven in de Greenport Aalsmeer. Vroeg in de ochtend werden zij door Jaap Bond, voorzitter Stuurgroep Greenport Aalsmeer en gedeputeerde Noord-Holland ontvangen bij FloraHolland.

Foto Amstelveen
(Foto Greenport Aalsmeer - 2014)

Gemeenteraadsleden van Amstelveen op bezoek bij Waterdrinker in Aalsmeer. Het bedrijf Waterdrinker is Europees marktleider met het grootste assortiment van kamer- en tuinplanten


Hierna bezocht het gezelschap groothandel in planten van het bedrijf Waterdrinker en Aphrodite Orchidee. De raadsleden maakten zo kennis met het hele sierteeltcluster: van veiling naar handelsbedrijf tot aan de producent. Jaap Bond benadrukte voor de aanwezige raadsleden het belang van de samenwerking in de greenport, zodat overheid en bedrijfsleven gezamenlijk kunnen werken aan versterking van de concurrentiekracht. In april en mei bezoeken de eind maart geïnstalleerde raadsleden van alle greenportgemeenten bedrijven in het sierteeltcluster.  Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.