Bijgewerkt: 4 mei 2024

Geef uw mening over het evenementenbeleid van Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
14-06-2023

De gemeente Amstelveen werkt op dit moment aan de vernieuwing van het evenementenbeleid. In het nieuwe evenementenbeleid leggen we de ambities vast voor wat betreft evenementen. Het gaat dan onder andere om locaties, frequentie en veiligheid. Daarbij is het belangrijk dat ook inwoners worden betrokken.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2022)

Adam Elzakalai (VVD) wethouder Economische Zaken

Adam Elzakalai (VVD) wethouder Economische Zaken: 'Wij willen een aantrekkelijk evenementenaanbod voor jong en oud. De gemeente wil ruimte bieden aan evenementen die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving van Amstelveen. Daarbij zal de gemeente telkens een afweging maken of het profijt van de initiatiefnemer, de wijk/stad en de bezoekers niet zwaarder weegt dan de overlast voor de omgeving. Evenementen zijn leuk en goed voor de promotie van Amstelveen. Inwoners kunnen de evenementen in Amstelveen vinden op de website www.visitamstelveen/uitagenda.'



De gemeente heeft een vragenlijst opgesteld voor inwoners van de gemeente Amstelveen. Het invullen duurt 10 minuten. Klik op de vragenlijst om uw mening te geven. Reageren kan tot en met 30 juni 2023.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.