Bijgewerkt: 18 augustus 2022

Gare du Nord's 50-city Live Tour in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
27-10-2011

Zangeres Dorona Alberti is eind juli 2011 bevallen van een prachtige zoon en dat betekent, dat Gare du Nord weer live kan gaan touren! De 50-city Live Tour komt op 4 november langs in P60. Naast de songs van het nieuwe album Lilywhite Soul komen uiteraard de classic hits van succesalbums als Sex 'n' Jazz en Love For Lunch in volle glorie voorbij.

Zangeres Dorona Alberti is eind juli bevallen van een prachtige zoon en dat betekent dat Gare du Nord weer live kan gaan touren. Componisten/producers Barend Fransen en Ferdi Lancee hebben de periode van Dorona's zwangerschap gebruikt om een geheel nieuw album te schrijven en op te nemen.

gare du nord Amstelveen
(Bron P60 - 2011)

Zangeres Dorona Alberti van Gare du Nord op de flyer


Het nieuwe leven in Dorona's buik vormde de inspiratie voor het nieuwe album en dat heeft geleid tot twaalf nieuwe songs met persoonlijker teksten dan voorheen. Puur, eerlijk, direct. Het album heeft de titel Lilywhite Soul en dat duidt op de plek waar de liedjes vandaan komen en het is tevens het koosnaampje van de heren voor de zangeres van hun liedjes. Het album verscheen op 7 oktober op het befaamde New Yorkse platenlabel Blue Note Records, voorafgegaan door de nieuwe single Love Will Find A Way.

De nieuwe songs vormen de basis van de nieuwe 50-city Live Tour van Gare du Nord die op 4 november 2011 P60 aandoet. De show is high energy; Gare du Nord staat erom bekend het publiek aan het swingen te krijgen. De zes-man sterke live band kent glansrollen voor gitarist Aron Raams, saxofonist Paul Ensink en uiteraard zangeres Dorona Alberti.

De vaste bandleden Arthur Antoine, Oscar Stone en Frank deAngelis leggen als vanouds de strak swingende energieke basis voor de solisten. Uiteraard komen, naast de nieuwe songs, de classic hits van succesalbums als Sex 'n' Jazz en Love For Lunch in volle glorie voorbij. Voor meer informatie over  het nieuwe album, het concert in P60 en kaartverkoop hiervoor kunt u terecht bij www.p60.nl en www.garedunord.eu.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.