Bijgewerkt: 3 december 2023

Game Studio in Aalsmeer gaat open

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Wendy den Ouden
13-11-2013

Aalsmeer - In het weekend van 15, 16 en 17 november 2013 opent Crown Studio's Aalsmeer de deuren van haar Game Studio met een speciaal georganiseerd openingsevenement. Game Studio Aalsmeer wordt de grootste interactieve speelruimte van Nederland.

De Game Studio is volledig ingericht met interactieve speeltoestellen van ConnectAndPlay en richt zich op interactieve spelbeleving. De interactieve gameroom is een speelplek, waar traditioneel spel de basis vormt, maar deze gestoken is in een modern jasje. Deze manier van spelen past bij de moderne belevingswereld van kinderen.

gamestudio Amstelveen
(Bron Game Studio - 2013)

De flyer van Game Studio Aalsmeer


In de ruimte zijn uiteenlopende speeltoestellen terug te vinden. Zo kun je onder andere rondrennen op een interactieve vloer, je voortbewegen door een laserparcours, dansen op het ritme van de muziek en modern touwtje springen over een laserstraal. Met andere woorden: interactief vermaak voor de jonge doelgroep, families, kinderfeesten en bedrijfsuitjes.

15 november 2013 vindt de officiële opening plaats voor genodigden en pers, maar 16 en 17 november is er een openingsprogramma samengesteld om iedereen kennis te laten maken met Game Studio Aalsmeer. Crown Studio’s Aalsmeer en ConnectAndPlay maken er in samenwerking met het evenementenbureau Fanwork een groot openingsevenement van. Zo zal er een optreden van Jeronimo zijn en zal Sinterklaas met zijn Pieten de gasten entertainen. ConnectAndPlay is op korte termijn van plan om meer interactieve speelruimtes uit te rollen. Adres: Crown Studio’s Aalsmeer Van Cleeffkade 15 AalsmeerAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.