Bijgewerkt: 18 mei 2024

G voetbaltoernooi met cadeaugeld van oud-wethouders

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
24-01-2011

De 2de Bart Turkenburg zaalvoetbal toernooi gespeeld in de Emergohal

Afgelopen zaterdag 22 januari 2011 werd het 2de Bart Turkenburg toernooi voor G-voetballers gespeeld. Prachtige dag voor 115 G-voetballers en hun begeleiders in de Emergohal te Amstelveen, tien teams in totaal.

bart Amstelveen
(Foto Sportbedrijf Amstelveen - 2011)

Oud-wethouders Remco Pols (PvdA), Joss Tabak (VVD) en Dolf Veenboer (PvdA) volgen het spel van de zaalvoetballers


Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door vier oud-wethouders van Amstelveen. Bij hun afscheid wilden ze zelf geen cadeaus, maar stelden de ‘ontvangen bijdragen’ ter beschikking van de mindervalide sport in Amstelveen.

bart Amstelveen
(Foto Sportbedrijf Amstelveen - 2011)

Het G-Team


Hierbij werd aan Roda ’23 G-voetbal gedacht en dit gaf de mogelijkheid dit toernooi te organiseren. Ook de NKS en Roda ’23 Omnivereniging droegen voor deze dag hun steuntje bij. Kortom een geweldige promotie voor het G-voetbal in het algemeen en voor Amstelveen in het bijzonder!

G-voetbal?

De letter G staat hier voor gehandicapten, die al jarenlang aan sport deelnemen. Oud-wethouders Remco Pols (PvdA), Dolf Veenboer (PvdA), Frans Hellendall (VVD) en Joss Tabak (VVD) hebben op woensdagmiddag 23 juni 2010 in de Emergohal twee cheques met het bedrag van 2800 euro aan gehandicapte sporters uitgereikt.

Vertegenwoordigers van Roda 23 G-voetbal en Kinderzwemclub 'De Dolfijn' kregen samen 2800 euro van de voormalige bestuurders, dat ze tijdens hun afscheidsfeest hadden ingezameld.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.