Bijgewerkt: 20 mei 2022

Fotowedstrijd voor amateurs 'Mijn Amstelveen' in Kunstuitleen Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
18-03-2018

Van vrijdag 1 juni t/m zaterdag 30 juni 2018 vindt, in de maand van ikToon, de fotowedstrijd 'Mijn Amstelveen' plaats in Platform C | Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein 97-99. Gedurende deze 4 weken worden de werken van Amstelveense amateurfotografen in het thema ‘Parels aan de Poel’ geëxposeerd. Uit alle aanmeldingen worden 50 werken door de jury geselecteerd voor de expositie.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Vlnr.: Maaike Veeningen (D66) wethouder Cultuur naast scheidend raadsgriffie Pascale Georgopoulou met de cultuurprijs de 'Poel Award' op 14 december 2016 met Jeanette van Heijningen, hoofd Publiekszaken. De nieuwe publieksprijs van Amstelveen is door beeldend kunstenaar Jeltje van Houten ontworpen


Er wordt een juryprijs uitgereikt, met de daarbij horende cultuurprijs ‘De Poel Award’, ontworpen door Amstelveens kunstenares Jeltje van Houten. Deze award werd in 2016 voor het eerst uitgereikt ter gelegenheid van het afscheid van griffie Pascale Georgopoulou. Bezoekers, vrienden en familie kunnen tijdens de expositie langskomen om een stem uit te brengen op hun favoriete foto. De deelnemer met de meeste stemmen wint een prijs. Is fotograferen een hobby van u? En heeft u belangstelling om uw werk te laten zien tijdens deze expositie? Dan kunt u zich nu aanmelden!

Belangrijk is dat u in Amstelveen woont. Bij de balie van Kunstuitleen Amstelveen kunt u meer informatie ontvangen. Dit kan ook via 020-6452333 of exposities@kunstuitleenamstelveen.nl. Of volg ons via onze website www.kunstuitleenamstelveen.nl of social media. Inschrijven kan t/m 27 april 2018Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.