Bijgewerkt: 3 maart 2024

FloriWorld in Aalsmeer is officieel heropend!

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: FloriWorld
06-07-2021

Met bloemenlint en snoeischaar werd de nieuwste interactieve bloemen en plantenattractie vorige week officieel heropend door de burgemeester van Aalsmeer. Na de opening in de zomer van 2020 heeft FloriWorld na 4 maanden haar deuren moeten sluiten in verband met de coronacrisis.  

Foto Amstelveen
(Foto Koen Dijkstra - 2021)

Bert Kranendonk Experience Architect bij DEX, Guido Oude Kotte burgemeester van Aalsmeeer en Silvia van den Aardweg, manager Marketing bij FloriWorld tijdens de heropening op 2 juli 2021


Op vrijdag 2 juli 2021 werd FloriWorld op fleurige wijze heropend door de burgemeester van Aalsmeer, Guido Oude Kotte. In het bijzijn van raadsleden, wethouders en overige genodigden werd op toepasselijke wijze een bloemenlint doorgeknipt met snoeischaar! Na een welkomstwoord door Silvia van den Aardweg, Manager Marketing bij FloriWorld en Bert Kranendonk, Experience Architect bij DEX, werd in een zonnig Aalsmeer het bloemenlint doorgeknipt door de burgemeester van Aalsmeer. Na het officiële moment hebben de genodigden de attractie bezocht en werd de middag feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje in Restaurant Bloom.

Foto Amstelveen
(Foto Koen Dijkstra - 2021)

Silvia van den Aardweg, manager Marketing bij FloriWorld aan het woord


FloriWorld is een indoor thema-attractie over bloemen en planten. Het gebouw met kleurrijke gevelbeplating, die de Nederlandse bloembollenvelden representeert, is een echte eyecatcher in Aalsmeer. Bezoekers lopen zelfstandig door de 14 verschillende shows en ruimtes, waarin je op spectaculaire wijze de magie van echte en virtuele bloemen beleefd.

Foto Amstelveen
(Foto Koen Dijkstra - 2021)

Bloemschikken demonstratie bij FloriWorld
Bij de entree krijg je een armbandje met een RFID-chip, waarmee je jouw persoonlijke bloem en plant- voorkeuren kan aangeven. Op dit bandje worden ook selfies opgeslagen die je in de verschillende photo booths kan maken, zodat je deze thuis nog eens kan bekijken en kan delen op eigen social mediakanalen. De favoriete bloemen, planten en foto’s worden verwerkt in de verschillende shows, waardoor FloriWorld een échte persoonlijke beleving is! Er is een bloemenveiling, waar je het veilingspel kunt spelen met echte FloriCoins en kunt bieden op een boeket bloemen. Maar er is ook een 4D-film over bruidegom Daan die op weg naar zijn bruiloft zijn bruidsboeket vergeet en in een tulpenveld belandt. Beleef het zelf!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.