Bijgewerkt: 23 juli 2024

FloraHolland Trade Fair 2014 in Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: FloraHolland
23-09-2014

Van woensdag 5 tot en met vrijdag 7 november 2014 organiseert bloemenveiling FloraHolland de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer. Deze handelsbeurs is dé plaats waar de internationale sierteelt samenkomt. Kwekers en veredelaars uit binnen- en buitenland presenteren hun aanbod en tonen nieuwe producten of concepten. Exporteurs, groothandelaren en hun klanten uit binnen- en buitenland laten zich op de Trade Fair inspireren door een compleet overzicht van het aanbod bloemen, planten, productconcepten en noviteiten.

Allesomvattende beurs

Het vakpubliek maakt op de Trade Fair kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van productontwikkelingen, dat zo’n 650 kwekers en 50 toonaangevende veredelaars te bieden hebben. Daarnaast vinden de bezoekers bij leveranciers van hoezen, vazen, sierpotten, steeketiketten, enz. een breed assortiment aan artikelen die waarde toevoegen aan het sierteeltproduct. Daarmee is de FloraHolland Trade Fair een allesomvattende netwerk- en inspiratiebeurs op het gebied van sierteelt.

Foto Amstelveen
(Foto Nils van Houts - 2013)

FloraHolland Trade Fair in 2013


The Village: ‘Delivering Happiness’

The Village is het middelpunt van de FloraHolland Trade Fair. The Village richt zich op klanten (exporteurs, veredelaars en telers) en eindklanten (bloemisten en retailers), waarbij de beleving van de consument voorop staat. Trends, concrete verkoopconcepten en workshops prikkelen en inspireren de bezoeker en zetten hem aan het denken over zijn strategie. Onder het motto 'Delivering Happiness' schetst the Village het toekomstbeeld. Hoe kopen consumenten bloemen en planten in 2020 en daarna?

In een wereld die altijd en overal online toegankelijk is, oriënteren consumenten zich en zoeken ze naar de laagste prijs. Daarnaast zijn ze ontvankelijk voor beleving en de emotionele waarde van bloemen en planten. Hoe vertaalt zich dat naar de winkelvloer? Hoever is de digitale wereld in onze sector geïntegreerd en welke verbanden bestaan er? In the Village worden nieuwe technologieën gekoppeld aan emotie en beleving van bloemen en planten voor de consument.

Noviteiten publiekstekker nummer één

FloraHolland presenteert noviteiten met een, of meerdere opvallende kenmerken. 16 noviteiten worden getoond die net op de markt zijn gekomen, of binnenkort gaan komen. Per jaar komen er honderden nieuwe snijbloemen en planten op de markt. Noviteiten blijven op de Trade Fair publiekstrekker nummer één. Voor zowel kwekers als kopers is het een belangrijk middel om onderscheidend te zijn en te blijven op de internationale markt.

De FloraHolland Trade Fair vindt plaats van woensdag 5 t/m vrijdag 7 november 2014 in Aalsmeer. De beurs is geopend op woensdag van 9.00 tot 18.00 uur, donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur. Voor vakpubliek is de toegang gratis. Meer informatie over de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer is te vinden op www.floraholland.com/tradefair .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.