Bijgewerkt: 25 mei 2024

Final Four niet in Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
07-02-2008

VOLLEYBAL

Het finale-weekend van de Champions League (de Final Four) wordt niet in Amstelveen gehouden. Het Spaanse Murcia troefde DELA Martinus af doordat het aan alle eisen van de CEV kon voldoen als televisieregistratie en het betalen van 150.000 euro.

De Amstelveense volleybaldames moeten op weg naar die finale langs het Poolse Winiary Bakkalland Kalisz. Deze ploeg beschikt over twee basisspeelsters van de Poolse nationale ploeg, twee Tsjechische internationals en een Braziliaanse international.

De formatie van trainer Avital Selinger gaat in de week van woensdag 13 februari 2008 op bezoek in Polen en speelt een week later thuis in Amstelveen. De winnaar van de dubbele ontmoeting plaatst zich voor de kwartfinale.

De loting: Sirio Perugia (Ita) - Spar Tenerife Marichal (Spa), Dinamo Moskou (Rus) - Vini Monteschiavo Jesi (Ita), Zarechie Odintsovo (Rus) - Farmutil Pila (Pol), Winiary Bakalland Kalisz (Pol) - DELA Martinus (Ned), Asystel Novara (Ita) -Eczacibasi Zentiva Istanbul (Tur), RC Cannes (Fra) - Voléro Zürich (Zwi).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.