Bijgewerkt: 5 maart 2024

Film over Hans Dorrestijn op Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
30-09-2015

Zondagmiddag 11 oktober 2015 om 15:00 uur wordt op buitenplaats Wester-Amstel een film vertoond over Hans Dorrestijn. Hij is liedjesschrijver, cynicus, t.v.-persoonlijkheid (wellicht heeft u hem gezien als onhandige vogelaar) en cabaretier. Hij presenteert zich graag als een open boek: vertelt op vrijmoedige en komische wijze over zijn tragische jeugd, mislukte relaties, minderwaardigheidscomplexen, seksuele afwijzing en alcoholisme. En dat op een treurige toon, die je nooit helemaal gelooft.

Foto Amstelveen
(Bron Wester Amstel - 2015)

Hans Dorrestijn (1940) is een tekstschrijver, vertaler, schrijver en cabaretier, met een typische zwartgallige stijl. Hij schrijft ook teksten en liedjes voor andere cabaretiers en voor de kinderserie Sesamstraat


Al deze onderwerpen komen aan bod in de documentaire Hans Dorrestijn, de kunst van het lijden. Zondag 11 oktober 2015 15:00 uur Buitenplaats Wester-Amstel Amsteldijk-Noord 55 1183 TE Amstelveen. Entree  € 8,50,  donateurs € 6, kinderen t/m 12 jaar gratis. Koffie en thee gratis. Meer informatie: www.wester-amstel.nl Reserveren: literair@wester-amstel.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.