Bijgewerkt: 18 mei 2024

Feestweek van het 25 jarig bestaan van zwembad De Meerkamp

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
29-05-2019

Dit jaar bestaat zwembad De Meerkamp 25 jaar! Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert De Meerkamp van 22 juni tot en met 28 juni 2019 een grootse feestweek bomvol met activiteiten en evenementen. In de feestweek zijn alle Aquasport lessen voor iedereen toegankelijk en staan alle lessen in het teken van ons 25 jarig bestaan. Natuurlijk is er tijdens de recreatieve uren ook van alles te doen! Er is een Dj festival, een opblaas funcenter, ouder kind spelparcours en nog veel meer. U betaalt de hele week een feestelijke entreeprijs van € 2,50 per keer. Zolang u binnen bent, kunt u deelnemen aan alle aquasporten en activiteiten op dat moment. Dit is dus uw kans om Aquafitness, Aquathaibox, Bootcamp, Baby en Peuterles. Meer Bewegen Voor Ouderen, Aqua Yochi of een lesje slagverbetering uit te proberen. Kijk voor het volledige dagprogramma op www.meerkamp.nl

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

De ingang van het zwembad De Meerkamp aan de Van der Hooplaan in Amstelveen


Volleybal, freerunnen, schaken en rolstoeldansen! We vieren onze verjaardag niet alleen. Onze huurders en sportverenigingen laten zich graag zien op onze verjaardag! Er is volleybal met AMVJ Martinus, freerunnen met de Sportkidsclub, schaken met levensgrote schaakstukken met schaakvereniging Pegasus, circus met Pretpiste, duiken met duikteam Nemo, basketbal met MBCA, aqua-bewegen met Fysiotherapiepraktijk Dekker, conditie trainen met Michael Weber, rolstoeldansen met stichting Rolstoeldansen Nederland, aqualessen voor mensen met chronische problemen met CARA-fit, Tang Soo Do met de Tang Soo Do Amstelveen en multisportlessen van Monkey Moves. Ook onze Beweegbus staat vol met uitdagende spellen en activiteiten de hele week op het buiten terrein.

Zwem4daagse. De zwem4daagse is dit jaar onderdeel van de feestweek, van dinsdag tot en met vrijdag kunt u elke dag 250 of 500 meter zwemmen voor die felbegeerde medaille. U kunt zich hiervoor vooraf aanmelden bij de receptie.

Doe de Nationale ZwemChallenge. Wilt u weten of u aan de Nationale Norm Zwemveiligheid voldoet? Kom op zondag de nationale zwemtest doen. Iedereen kan het uitdagende parcours van deze leuke Challenge afleggen: volwassenen, kinderen, (groot)ouders samen met de (klein)kinderen en schoolklassen. Na het afleggen van de Challenge ontvangen deelnemers een certificaat met een persoonlijk advies hoe de zwemvaardigheden, waar nodig, te verbeteren. Goede test voor uzelf, maar ook voor uw kind zo vlak voor de vakantie. Wat, waar en wanneer? Ons programma zit écht tjokvol met superleuke activiteiten! Kijk hier op voor het volledige dagprogramma.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.