Bijgewerkt: 3 maart 2024

Feestelijke opening van warenhuis Hudson's Bay in Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: CFF communications.nl
04-03-2019

Op donderdag 14 maart 2019 opent Hudson's Bay de deuren van haar nieuwe warenhuis in het Stadshart Amstelveen. De opening van het nieuwe warenhuis wordt feestelijk gevierd met leuke activiteiten en speciale openingsaanbiedingen om gasten kennis te laten maken met het nieuwe warenhuis.

Feestelijke opening. Op 14 maart om 10:00 uur wordt het nieuwe warenhuis officieel geopend. De openingsceremonie zal worden uitgevoerd door burgemeester Bas Eenhoorn, wethouder Herbert Raat en storemanager Jeroen Joosten. De opening wordt gepresenteerd door stylist Fred van Leer. Op het Buitenplein zal de band Brassta La Vista live spelen, en op het moment van opening wordt er confetti de lucht ingeschoten met tweehonderd gouden tickets. De gelukkige winnaars vangen een giftvoucher variërend in waarde van 10 tot 500 euro.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

Het warenhuis Hudson's Bay in Amstelveen op 19 februari 2019 op het Buitenplein


Na het officiële openingsmoment wordt het publiek uitgenodigd om het warenhuis te komen verkennen. De opening van Hudson’s Bay Amstelveen zal tot en met zondag 17 maart 2019 worden gevierd met vele leuke activiteiten en speciale openingsaanbiedingen. Bovendien ontvangt iedereen die member wordt tijdens het openingsweekend op veel merken 10% korting. Daarnaast kunnen gasten genieten van een gratis kopje koffie en een heerlijke donut. 'Als speciale gast is Nijntje aanwezig om haar allergrootste kleine fans te ontmoeten', aldus storemanager Jeroen Joosten.

Hudson’s Bay Amstelveen. Het nieuwe warenhuis in Amstelveen heeft een urban look & feel. De bestaande industriële architectuur van het pand is behouden gebleven, waardoor de aandacht nog meer uitgaat naar de uiteenlopende collecties. Een volledig nieuw lichtplan draagt ook bij aan de warme, moderne sfeer in het warenhuis. Het aanbod is verder aangepast aan de wensen en behoeften van het Nederlandse winkelpubliek. Hierbij is gebruik gemaakt van opgedane kennis en de feedback van onze gasten.

In het nieuwe warenhuis is veel ruimte gecreëerd voor fashionmerken zoals Y.A.S, Na-Kd, Selected, Calvin Klein Jeans, Superdry, en Tommy Hilfiger. Op de parterre is een uitgebreide cosmetica-afdeling met onder andere een MAC-counter en een uitgebreid cadeau-assortiment in de Gift Boutique. Verder heeft Hudson’s Bay Amstelveen een aangepaste home collectie, met merken zoals Vandyck, Iittala en Villeroy & Boch.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.